Ik wil lid worden

- Ben jij tussen de 25 en 40 en woon of werk je in Den Haag en omgeving?
- Wil je je eigen grenzen verkennen en verleggen?
- Wil je je inzetten voor de maatschappij?
- Wil je je netwerk uitbreiden met enthousiaste, actieve young professionals?

Alleen dan is JCI 's-Gravenhage misschien iets voor jou!

Wat biedt JCI 's-Gravenhage aan jou?
Binnen onze kamer kun je je ontwikkelen op persoonlijk vlak, maar kun je zeker ook je professionele vaardigheden versterken. JCI biedt je de mogelijkheid verschillende mensen te ontmoeten die even ambitieus zijn als jij, met ambities op verschillende gebieden. Je vaardigheden versterk je door elkaar te ontmoeten, aan te moedigen en te versterken in een informele sfeer. Wij organiseren feesten en etentjes, initiëren nieuwe ideeën en projecten; een goede mogelijkheid naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren.

Wat wordt er van jou verwacht?
Om je deelname een vruchtbare periode te laten zijn, is het belangrijk dat je actief je energie inzet, mede door binnen JCI 's-Gravenhage de bereidheid te hebben lid te zijn van een commissie. Uiteraard staat respect voor anderen voorop, en ben je bereid de mening van anderen te horen, serieus te nemen en te toetsen aan je eigen mening. Er zijn verschillende commissies. Meer informatie bij de site:

Kernactiviteiten zijn de gerichtheid op leiderschap en managementkwaliteiten. Schroom niet om te adviseren, maar vergeet vooral ook niet eerst even te luisteren. De energie die ontstaat komt, geloven wij namelijk vooral vrij door sociale interactie.

Hoe?
Als je lid wilt worden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , en geef duidelijk je motivatie weer. In alle gevallen nemen wij contact met je op.

bestuur2013.jpg