Ik wil sponsor worden

Dank voor uw interesse om sponsor te worden van JCI ’s-Gravenhage. U ondersteunt hiermee een groep jonge mensen die zich inzet voor de maatschappij en hun persoonlijke ontwikkeling. JCI ’s-Gravenhage gaat met haar sponsors graag een partnership aan. Dit houdt in dat u als sponsor er iets waardevols voor terugkrijgt. Zo heeft u altijd rentabiliteit van uw sponsoring. Bijvoorbeeld het creëren van een betere merkbeleving van uw merk. Of uw product of dienst onder de aandacht brengen van een voor u potentiële doelgroep. Dit kunnen de leden zijn van JCI ’s-Gravenhage of een door ons ondersteunt project.

 

Onze sponsorcommissie treedt graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken en om de tegenprestatie die passend is bij uw sponsoring te regelen. Want iedere sponsoring is uniek en moet bijdragen aan uw en onze doelstellingen.

 

Sponsoring van JCI ’s-Gravenhage kan op diverse manieren. Klik op één van de tabs om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

  • U wilt een financiële bijdrage leveren? Kijk dan onder Financieel.
  • Of heeft u producten of diensten die ons goed van pas zouden komen? Kijk dan onder Producten & diensten.
  • Een van de speerpunten van JCI is persoonlijke ontwikkeling. Wilt u sponsoren in de vorm van kennis en kunde? Kijk dan onder Kennis & kunde.
  • JCI ’s-Gravenhage vergadert iedere maand met elkaar. We hebben dan uiteraard een vergaderlocatie nodig. Wilt u onze vergaderlocatie sponsoren of aanbieden? Kijk dan onder Locatie.
  • Wellicht heeft u een ander idee om ons te ondersteunen. Wij vernemen dit graag van u! Klik op Ander idee?

 

Wij kijken uit naar een mooi partnership met u.

stichting mytikas.jpg