Afgelopen zaterdag zijn leden van JCI ’s-Gravenhage, bepakt met boodschappenlijstjes, fietskratje en regenjas, langs lokale ondernemers gefietst om hen een steuntje in de rug te geven.

 

Deze Corona tijden zijn voor niemand makkelijk en ook wij van JCI 070 beseffen dat als geen ander. Onder het mom van “eten moeten we toch” zijn we deze culinaire route gaan fietsen. Deze route van meer dan 30km leidden ons langs mooie dorpen, prachtige natuur en ondertussen zagen we de hemel van kleur veranderen. Het was adembenemend om Zuid-Holland er zo bij te zien liggen.

 

Onderweg hebben we onze boodschappen gedaan bij een lokale bierbrouwer, imker, groente- en fruitteler, biologische slager en genoten we van heerlijk lokaal gebakken taart. “Het is mooi dat provincie Zuid-Holland deze fietsroute door de streek heeft ontwikkeld want het aanbod in de hoeveelheid streekproducten is indrukwekkend. We hoeven ons eten niet van ver te halen; om de hoek zijn ook goede en betaalbare producten te vinden”, aldus Carlijn van de Meulenhof, mede-organisator van Tour de 070.

 

Voor een fotoverslag: bezoek ook onze instagram.